Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Tuňákový salát s čerstvým fenyklem a celerem

0.0
Tuňákový salát s čerstvým fenyklem a celerem

Potřebné ingredience

Na čtyři porce 200 g drobných bílých fazolí, 200 g dobrého tuňáka z konzervy, 1 bulva čerstvého fenyklu, 3-4 celerové řapíky, 1 červená cibule hladkolistá petržel černé olivy citron olivový olej pepř.

Postup přípravy

Předem namočené fazole uvařte do měkka a nebo je kupte v konzervě a jen je slijte.

Fenykl, cibuli i řapíkatý celer smíchejte na jemné plátky a spolu se slitým tuňákem a na jemno nasekanou petrželkou, smíchejte s fazolemi. Ze tří lžic olivového oleje a jedné lžíce citronové šťávy vyšlehejte zálivku, kterou osolíte a opepříte. Nalijte do salátu, důkladně promíchejte a přidejte černé olivy.

Salát nechte vychladit v lednici.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

WendyBee 3. 11. 2013, 16:17
To vypadá tak úžasně ^^

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie