Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Plněné kuře

0.0
Plněné kuře

Potřebné ingredience

SLOŽENÍ: 1 středně velké kuře, 10 dkg drůbežích jater, 1 polosuchá houska, 1/2 sklenice mléka, 2 vejce, 3 lžíce rozinek, 2 lžíce mandlí, 1 svazek petrželové natě, rozmarýn, majoránka, pepř, sůl.

Postup přípravy

PŘÍPRAVA : Kuře omyjeme, osušíme, potřeme majoránkou a solí a dáme na několik hodin do chladu. Připravíme nádivku : Housku namočíme do mléka , vymačkáme . Drůbeží játra semeleme s houskou, přidáme spařené a okapané rozinky, oloupané a nakrájené mandle , vejce a drobně nasekanou petrželovou nať . Ochutíme pepřem , solí a rozmarýnem , dobře promícháme . Kuře naplníme nádivkou , sešijeme nebo spojíme párátky a uložíme v pekáči. Pečeme v troubě , za častého podlévaní horkou vodou . Upečené kuře uložíme na ohřátou mísu a polijeme šťávou z pečení . Podáváme s brambory a salátem z mrkve a jablek.

DOBRÁ RADA : Vhodně zvolené bylinky nejen zvýrazňují chuť jídla , ale také podporují trávení .

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie