Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Domácí přesnídávka

0.0
Domácí přesnídávka

Potřebné ingredience

850g oloupaných a nakrájených jablek, 450g rebarbory (nebo jiného ovoce), 500ml vody, 1 vanilkový pudink, dle chuti třtinový cukr (u sladkého ovoce nemusí být)

Postup přípravy

Ovoce zalijeme asi 3/4 množstvím vody a dusíme doměkka. Horké rozmixujeme, ev. přidáme cukr a do směsi zavaříme pudink rozmíchaný ve zbylé vodě. Horké plníme do sklenic, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout. Skladujeme v lednici.

...

...

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Katuli41 23. 5. 2014, 13:34
Taky dělám. Je výborná. (Y)
fifinek 22. 5. 2014, 9:56
Mohu se zeptat, jak dlouho v lednici vydrží ???
trojcata 23. 5. 2014, 11:08
@fifinek já skladuji ve sklepě a vydrží tam rok(dva) ,-)
li.za.rd 24. 5. 2014, 9:31
@trojcata Takhle dlouho i bez zavaření?! Nebo ji po naplnění ještě na chvíli zavaříte?
li.za.rd 23. 5. 2014, 10:56
@fifinek Bohužel nevím, vždycky jí brzy sním... ,-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie