Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Vepřová plec "alá bažant" s bramborovým knedlíkem a špenátem

0.0
Vepřová plec "alá bažant" s bramborovým knedlíkem a špenátem

Potřebné ingredience

asi 3/4 kg libové vepřové plece,kousek uzeného špeku,cibuli,trochu oleje,3 bobkové listy,6 kuliček pepře a nového koření,3 kuličky jalovce,sůl

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibuli a opečeme na kousky nakrájený špek.Pak přidáme na větší kostky nakrájenou plec,koření, osmahneme ,podlijeme trochou vody a dusíme skoro do měkka,dle potřeby mírně podléváme.
Když máme maso skoro měkké ,přendáme vše do pekáčku a dáme tak asi na půl hodiny ještě opékat do trouby. Maso je pak krásně šťavnaté a není vysušené .
Podáváme s dušeným špenátem a bramborovým knedlíkem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kalvíno 13. 11. 2020, 20:55
výborné |:o)
mobydick 26. 9. 2014, 19:09
(Y) (Y) (Y) dEKUJU, ZKUSIM...

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie