Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Pečené vepřové maso s lečem

0.0
Pečené vepřové maso s lečem

Potřebné ingredience

Suroviny: 800 g plecka; 800 g krkovice; 2 cibule na plátky; zeleninové lečo Znojmia 330/670 (koupeno v akci za 20Kč); 8 stroužků prolisovaného česneku; sůl, kmín a směs ze sladké papriky a různých grilovacích koření; hladká mouka 2 vrchovaté polévkové lžíce

Postup přípravy

Maso omyjeme, rozkrojíme na menší kousky.
Smícháme mouku, sůl, kmín, grilovací koření, česnek a maso obalíme. Dám do 8 litrového Simaxu, zasypu cibulí zaleju lečem.
Peču přikryté ve vyhřáté troubě na 200 asi hodinu, a na 180 další hodinu potom odkryji a peču 10-20 minut.

lečo, bohužel kupované, ale 20 Kč v akci je dobrá cena a dle mne kvalitou patří mezi lepší leča

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jananovazak 15. 8. 2018, 21:31
(Y) (Y) (Y)
KLASALENA 14. 7. 2015, 18:45
(hello) (Y)
scarlet1 11. 5. 2015, 18:22
Vypadá krásně, brzy vyzkouším. Pěkný večer. (F)
laskonka333 11. 5. 2015, 17:24
(Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie