Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

LOSOS SE ŠPENÁTOVÝMI GNOCCHI S PARMEZÁNEM

0.0
LOSOS SE ŠPENÁTOVÝMI GNOCCHI S PARMEZÁNEM

Potřebné ingredience

sáček Gnocchi, balení čerstvého špenátu, cibule, smetana na vaření parmezán, česnek, sůl, pepř, bazalka čerstvá nebo sušená, filety lososa

Postup přípravy

Gnocchi uvaříme v osolené vodě dle návodu, na pánvi osmahneme na olivovém oleji cibulku do zlatova, přidáme nasekaný špenát, přilijeme půl kelímku smetany na vaření, osolíme, opepříme, povaříme 5 minut, nakonec přidáme najemno nakrájené 2 stroužky česneku a nastrouhaný parmezán a pořádně promícháme.rnrnPodáváme s lososem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie