Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 15 návštěvníků)

Kuřecí maso v zeleninové remuládě-podle Petra Havlíčka

0.0
Kuřecí maso v zeleninové remuládě-podle Petra Havlíčka

Potřebné ingredience

mrkev 1 ks, celer 1/4 ks, bílý jogurt 1 ks, sójová omáčka 1 lžíce, kuřecí prsa 250g, máslo, 1 lžička česnek sušený, 1 stroužek česneku, kari koření 1 špetka, grilovací koření 1 špetka, pepř 1 špetka, strouhaný sýr 30 g

Postup přípravy

Na troše másla orestujeme nastrouhanou mrkev a celer, přidáme bílý jogurt s trochou sójové omáčky a vše na pánvi necháme krátce přejít varem. Orestujeme kuřecí maso okořeněné trochou kari, pepřem, česnekem a špetkou grilovacího koření. Hotové maso vložíme do zapékací mísy a zalijeme přípraveným mrkvovým zábslem, posypeme strouhaným sýrem, podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší. Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Raguella 27. 2. 2020, 17:15
Dobrý den,dnes jsem uvařila oběd podle Vašeho receptíku a moc nám chutnalo! :-) (Y) (clamp) Děkuji moc za bezva receptík. (hello) (L) (F)
mandusa 1. 6. 2017, 8:32
(Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie