(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Kuřecí maso v zeleninové remuládě-podle Petra Havlíčka
Potřebné ingredience
mrkev 1 ks, celer 1/4 ks, bílý jogurt 1 ks, sójová omáčka 1 lžíce, kuřecí prsa 250g, máslo, 1 lžička česnek sušený, 1 stroužek česneku, kari koření 1 špetka, grilovací koření 1 špetka, pepř 1 špetka, strouhaný sýr 30 g
Postup přípravy
Na troše másla orestujeme nastrouhanou mrkev a celer, přidáme bílý jogurt s trochou sójové omáčky a vše na pánvi necháme krátce přejít varem. Orestujeme kuřecí maso okořeněné trochou kari, pepřem, česnekem a špetkou grilovacího koření. Hotové maso vložíme do zapékací mísy a zalijeme přípraveným mrkvovým zábslem, posypeme strouhaným sýrem, podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Raguella
(upraveno)
27. 2. 2020, 17:15
Dobrý den,dnes jsem uvařila oběd podle Vašeho receptíku a moc nám chutnalo! Děkuji moc za bezva receptík.
mandusa
(upraveno)
1. 6. 2017, 8:32