Zobrazit přihlášovací formulář

DORT PRO JUBILANTA S ČÍSLEM 40

0.0
DORT PRO JUBILANTA S ČÍSLEM 40

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

Korpus ořechový
Krém pařížský čokoládový + smetanovo mascarponový
Krém na obmazání dortu: karamelový nastavený moučnou kaší
Zdobeno: karamelovým krémem a čokoládovým pařížským
Dozdobeno: kouskem čokohmoty + vymodelované doplňky z domácího mléčného marcipánu.
Výška dortu: 11 cm
Průměr dortu: 30 cm
Celková váha hotového dortu: 5,40 kg

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Připravené na dort

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zuzikk 28. 1. 2018, 10:21
Teda modelace je neskutečná !!!! :-o :-o (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie