Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Krůtí kostky s rajčaty a hříbky

0.0
Krůtí kostky s rajčaty a hříbky

Potřebné ingredience

500 g krůtího masa, 250 g třešňových rajčat, 300 g Passaty, 200 g hříbků (čerstvé nebo mražené), 50 ml smetany, sůl, olivový olej na osmahnutí masa

Postup přípravy

Krůtí maso nakrájet na větší kostky, hříbky pokrájet na kousky, rajčata nechat celá.

Na olivovém oleji orestovat maso, aby se zatáhlo.
Maso přendat do hrnce, osolit a zasypat rajčaty a hříbky.
Vše zalít passatou.

Pomalit 5 hodin na LOW (3,5l hrnec).

Nakonec vmíchat smetanu, v případě potřeby trochu zahustit troškou instantní jíšky.

Krůtí maso nakrájet na větší kostky, hříbky pokrájet na kousky, rajčata nechat celá.

Na olivovém oleji orestovat maso, aby se zatáhlo.

Maso přendat do hrnce, osolit a zasypat rajčaty a hříbky. Vše zalít passatou.

Pomalit 5 hodin na LOW.

Nakonec vmíchat smetanu, v případě potřeby trochu zahustit troškou instantní jíšky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

krišon 30. 1. 2018, 10:53
Dělala jsem v normálním hrnci, ale ta kombinace hříbků,rajčátek, smetany a krůtího masa byla prostě jedinečná (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie