Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Vepřové v kapustě

0.0
Vepřové v kapustě

Potřebné ingredience

500 g vepřové plece, slanina (lze vynechat), kapusta, cibule, 5 stroužků česneku, pepř, sůl, instantní jíška na zahuštění

Postup přípravy

Nejprve připravit suroviny:
- maso pokrájet na větší kostky
- slaninu pokrájet na kostičky
- cibuli pokrájet na drobno
- česnek pokrájet na kostičky
- kapustové listy oddělit, vykrojit silná žebra, pokrájet na proužky

Kapustu blanšírovat - vhodit do osolené vroucí vody, povařit cca 1 minutu a zchladit v ledové vodě.

Slaninu a cibuli spolu osmahnout na pánvi a nasypat na dno hrnce.
Na to rozložit blanšírovanou kapustu.

Na tuku po cibuli osmahnout kostky masa a rozložit je do hrnce na kapustu, osolit, opepřit.
Na maso nasypat česnek.

Pomalit 6 hodin na LOW (3,5l hrnec).

Vyjmout maso, promíchat a podle potřeby upravit hustotu kapusty instantní jíškou.

Nejprve připravit suroviny: - maso pokrájet na větší kostky, slaninu pokrájet na kostičky, cibuli pokrájet na drobno, česnek pokrájet na kostičky, kapustové listy oddělit, vykrojit silná žebra a pokrájet na proužky.

Kapustu blanšírovat - vhodit do osolené vroucí vody, povařit cca 1 minutu a zchladit v ledové vodě.

Slaninu a cibuli spolu osmahnout na pánvi a nasypat na dno hrnce. Na to rozložit blanšírovanou kapustu.

Na tuku po cibuli osmahnout kostky masa a rozložit je do hrnce na kapustu, osolit, opepřit. Na maso nasypat česnek.

Pomalit 6 hodin na LOW. Vyjmout maso, promíchat a podle potřeby upravit hustotu kapusty instantní jíškou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie