Zobrazit přihlášovací formulář

GRAMOFON SE ZPĚVAČKOU - LP

0.0
GRAMOFON SE ZPĚVAČKOU - LP

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS OŘECHOVÝ
KRÉM: smetanovo-mascarponový
NÁPLŇ: ananas + šťáva na korpusy
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: ganache z bílé čokolády a smetany
FONDÁN NA POTAŽENÍ DORTU: bílý a černý
GRAMODESKA: vytvarovaná z punčoviny a potažená domácím mléčným marcipánem
na ni uložen obrázek zpěvačky LP z jedlého papíru
OSTATNÍ ZDOBENÍ: vymodelované z domácího mléčného marcipánu
PEČÍCÍ FORMA: 35 x 25 cm
VÝŠKA DORTU: 7 cm

CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5900 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Horní pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie