Zobrazit přihlášovací formulář

PRO MALOU ŠKOLAČKU

0.0
PRO MALOU ŠKOLAČKU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS VANILKOVÝ
KRÉM JAHODOVÝ z mascarpone, smetany a jahodového pyré
KORPUSY PROMAZÁNY KRÉMEM A KOUSKY ČERSTVÝCH JAHOD
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE na obmazání a zpevnění celého dortu
KRÉM SMETANOVO-TVAROHOVÝ na horní a boční obmazání celého dortu
KOUSEK ZELENÉHO FONDÁNU NA HORNÍ ČÁST DORTU
MODELOVANÉ ZDOBENÍ z hmoty MONTANA
DORTOVÁ FORMA o průměru 27 cm
VÝŠKA DORTU: 9 cm

ČÍSTÁ CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3500 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled zepředu

Pohled shora

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie