Zobrazit přihlášovací formulář

SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM

0.0
SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

SPODNÍ PATRO- korpus mramorový,
KRÉM: karamelový a pařížský,
PRŮMĚR DORTU: 30 cm, VÁHA: 4600 g, spotřeba fondánu: 500 g, VÝŠKA: 9 cm

STŘEDNÍ PATRO- korpus vanilkový,
KRÉM: smetanovo malinový z domácích malin,
PRŮMĚR DORTU: 26 cm, VÁHA: 2600 g, spotřeba fondánu: 300 g, VÝŠKA: 9 cm

HORNÍ PATRO- korpus citronový,
KRÉM: citronovo-ananasový,
PRŮMĚR DORTU: 20 cm VÁHA: 2100 g, spotřeba fondánu: 300 g, VÝŠKA: 11 cm

KULATÝ DORTÍK S RŮŽIČKAMI- korpus kakaový,
KRÉM: pařížský a část krému citronovo-ananasového,
PRŮMĚR DORTU: 23 cm, VÁHA: 2100 g, spotřeba fondánu: 200 g, VÝŠKA: 8 cm

POSTAVIČKY VYŘEZÁNY Z FONDÁNU

CELKOVÁ VÁHA TŘÍPATROVÉHO DORTU: 9300 g
CELKOVÁ VÁHA KULATÉHO DORTU: 2100 g

Detail horního dortíku

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Horní pohled

Pohled zepředu společně s kulatým

Samostatný pohled na třípatrák

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie