Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Treska s mozarellou

0.0
Treska s mozarellou

Potřebné ingredience

500 g filet z tresky, 150 g listového nebo baby špenátu, 1 balení mozzarelly (tedy cca 125 g sýra), 4 rajčata, několik lístků bazalky, citrónová šťáva (asi 1 lžíce), sůl, bílý pepř, (v případě potřeby něco na zahuštění sosu), máslo na vymazání hrnce

Postup přípravy

Mozarellu pokrájet na plátky a rajčata pokrájet na měsíčky.

Hrnec vymazat máslem a filety rozložit na dno hrnce.
Osolit, opepřit a zakápnout citrónovou šťávou.
Na filety rozložit lístky bazalky a na to pak špenát a mozzarellu. Nakonec zasypat rajčaty.

Pomalit na LOW 3,5 hodiny (3,5l hrnec).

(Jako příloha jsou batátové a mrkvové hranolky.)

Suroviny.

Hrnec vymazat máslem a filety rozložit na dno hrnce. Osolit, opepřit a zakápnout citrónovou šťávou. Na filety rozložit lístky bazalky a na to pak špenát a mozzarellu.

Nakonec zasypat rajčaty.

Pomalit na LOW 3,5 hodiny.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie