Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Gulášová polévka z mletého hovězího masa

0.0
Gulášová polévka z mletého hovězího masa

Potřebné ingredience

30 dkg mletého hovězího masa( může být i mix-hovězí-vepřové),2 cibule,sádlo 4 brambory,1 bílá paprika, malý rajčatový protlak,1/2 lžičky kmínu,1 lžíce červené mleté papriky, sůl, pepř ,majoránka , česnek,3 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

Na sádle si osmažíme nakrájenou cibuli do zlatova, přidáme červenou papriku, zaprášíme 3 lžíce hladké mouky, zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř a kmín a vaříme asi půl hodiny. Mezitím si ve větším hrnci orestujeme maso na oleji a zalijeme připraveným vývarem z prvního hrnce. Přidáme rajský protlak brambory nakrájené na malé kostičky, bílou papriku pokrájenou na nudličky, prolisovaný česnek a podle potřeby ještě doplníme vodou, vaříme do změknutí brambor, nakonec přidáme majoránku.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Evula.U (upraveno) 5. 10. 2018, 21:25
Alenko, touto polevkou jste mi pripomnela detstvi (F) (F) (F)
chalupnicka 8. 10. 2018, 6:33
@Evula.U Tak to jsem ráda Evi ,tuto polévku nám vařila maminka.Zdravím Alena (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie