Zobrazit přihlášovací formulář

Brazilské pao (bezpepkové tapiokové bochánky)

0.0
Brazilské pao (bezpepkové tapiokové bochánky)

Potřebné ingredience

400g tapiokové mouky, 50 - 100g strouhaného parmazánu (s 50g nadýchanější, s 90g "gelové"), 1 a půl vejce nebo dvě malá (cca 75 - 85g), 200g tekutiny (voda + mléko), 80g oleje, sůl, pepř

Postup přípravy

Tekutinu s olejem zahřejeme a vlijeme k mouce, osolíme opepříme a zamícháme. Necháme vychladnout a přidáme parmazán a vejce. Necháme zcela vychladnout, můžeme připravit předem nechat v lednici. Tvoříme malé bochánky, které skládáme na plech s pečícím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 160 C 10min., poté teplotu zvýšíme na 185 a dopekame 5 - 7min. Bochánky by se měly nafouknout. Podáváme teplé. Uvnitř je konzistence gelová, "táhnoucí se". Pro méně gumovou variantu ubereme parmazán, pro více přidáme.

...

...

...

...

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie