PARKOURISTA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaový
KRÉM: čokoládový
SIRUP na korpusy: s višňovou esencí
KRÉM na obmazání dortu: bílkovo-máslový s přidáním čokolády
FONDÁN: obarvený na zeleno
MODELACE figurek a vyřezání: z modelovací hmoty Bianco White Master Martini
DOZDOBENÍ dortu: obarvený fondán na hnědo a animace cihel
DORTOVÁ FORMA: průměr 23 cm
VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA: 2.600 g
KRÉM: čokoládový
SIRUP na korpusy: s višňovou esencí
KRÉM na obmazání dortu: bílkovo-máslový s přidáním čokolády
FONDÁN: obarvený na zeleno
MODELACE figurek a vyřezání: z modelovací hmoty Bianco White Master Martini
DOZDOBENÍ dortu: obarvený fondán na hnědo a animace cihel
DORTOVÁ FORMA: průměr 23 cm
VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA: 2.600 g
LEVÁ STRANA
PRAVÁ STRANA
ZADNÍ STRANA
POHLED SHORA
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé