Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Hovězí s koprovou omáčkou

0.0
Hovězí s koprovou omáčkou

Potřebné ingredience

500 g hovězího masa, 200 ml vody, sůl, 3 velké lžíce kopru, 1 lžíce cukru, 200 ml smetany, ocet, instantní jíška

Postup přípravy

Maso vložit do hrnce, osolit a zalít vodou.
Pomalit na LOW 7 hodin (2,4l hrnec).

Potom přidat kopr + sůl + cukr + smetanu a promíchat.
Pomalit na LOW ještě ½ - 1 hodinu.

Dle potřeby zahustit jíškou a dochutit octem.

Maso vložit do hrnce, osolit a zalít vodou. Pomalit na LOW 7 hodin (2,4l hrnec). Potom přidat kopr + sůl + cukr + smetanu a promíchat. Pomalit na LOW ještě ½ - 1 hodinu. Dle potřeby zahustit jíškou a dochutit octem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie