Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Holandský řízek

0.0
Holandský řízek

Potřebné ingredience

500 g vepřového bůčku,100 g libové anglické slaniny,200g sýra ementál,pepř,sůl,hl.mouka,vejce mléko a strouhanka na obalení, olej na smažení

Postup přípravy

Libovější bůček najemno umeleme a dobře propracujeme s kořením a troškou soli.Vmícháme nastrouhaný sýr a nakonec do hmoty vpracujeme na malé kostičky nakrájené slaniny.Uděláme řízky,které obalíme v těstíčku z hladké mouky,mléka a vejce a nakonec v jemné strouhance.
Smažíme dozlatova.Vhodná příloha bramborová kaše.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

backa 9. 5. 2008, 12:24
Holandské řízky dělávám hodně jsou moc dobré :-p u nás jsou velmi oblíbené,zrovna tento týden jsem je dělala. (Y)
Mew 4. 3. 2009, 16:36
@backa Taky máme moc rádi Holandské řízky.... (flower) (clamp)
Zrušený účet 4. 5. 2008, 22:08
Dnes jsme vyzkoušeli a určitě někdy uděláme znova (Y), moc dobré (jen maso jsem použila jiné). Díky za recept :-)
Mew 4. 3. 2009, 16:34
@ Tak to jsem ráda,že se povedli.... (Y) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie