Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Kuře na paprice

0.0
Kuře na paprice

Potřebné ingredience

2 cibule, 1 kuře nebo slepice, sladká červená paprika, sůl, špetka pepře, 1 kostka slepičího bujónu, sladká nebo kysaná smetana, hladká mouka, 2 lžičky plnotučné hořčice

Postup přípravy

Naporcované kuře nebo slepici uvařím v osolené vodě do měkka s 1 kostkou slepičího bujonu, po uvaření a vychladnutí kuře oberu od kostí, v druhém hrnci si osmažím cibuli, přidám obrané kuře a orestuji, pak přidám mletou červenou papriku, trošku pepře a zaliji vývarem z kuřete, nechám povařit. Zahušťuji smetanou s hladkou moukou do které přidám 2 lžičky plnotučné hořčice.
Očas pro změnu místo sladké smetany použiji smetanu kysanou.
Příloha rýže nebo houskové knedlíky

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

MDzena 30. 5. 2010, 16:28
Moc dobré jídlo dnes k obídku,skvělý receptík (clamp) (F) (jidlo)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie