Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Muffiny s čokoládou

0.0
Muffiny s čokoládou

Potřebné ingredience

2 plné šálky polohrubej múky
2 lyžičky prášku do pečiva
1/2 lyžičky jedlej sódy
1šálka cukru (menej ako múky)
2-3 lyžice kakaa
100 g čokolády posekanej na kúsky (zopár kúskou si odložíme)
1 šálka mlieka (asi tak ako cukru alebo mnej)
90 ml oleja
1 vajce
1 vanilkový cukor

Postup přípravy

Zmiesame vsetky tzv. suché prísady (múka, cukor, kypriaci prášok, sóda soľ, vanilinový cukor čokoládu). V ďalšej mise zmiešame vidličkou všetky tzv. mokré ingrediencie (mlieko, olej, vajíčko). Mokré ingrediencie vlejeme k suchým a RUČNE zmiešame. naplníme košíky , poukladáme kúsky čokolády (nemusí byť všade) a upečieme v predhriatej rúre na 200°C. (ja som nemala formu na muffiny tak som ich dala len do malých papierový košíčkov a piekla som ich 10 min. Ak použijete formu tak to nejakých 20min.)

.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Archeoložka 2. 8. 2011, 9:42
(Y) (Y) (Y) (Y)JSOU MOOOC DOBRE VNOUČATŮM JSEM DĚLALA HODNĚ KRÁT (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (hello)MARIA
Galacka 19. 5. 2011, 12:50
nejúžasnější muffiny,jaké jsme kdy jedli,hned se po nich zapráší,musím pokaždé dělat dvě dávky (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
Vessna 17. 7. 2010, 23:31
Teda smekááám (clamp)tohle bylo asi moje šesté pečení za život :-)právě jsem jeden ochutnala nehledě na hodiny a takový jsem v životě nejedla, jsou nadejcháný jak obláček, měla jsme chuť sníst i ten papírovej košíček :-) :-)jednoduchý a upe hodobooožovýýý, děkuju za recept,p.s. dala jsem o lžíci víc kakaa a jsou pekelně černý, krása nesmírná (Y)udělala jsem jich z dávky celkem 20 do 6cm košíčků :-)
sekáčprovás 21. 2. 2009, 16:20
(L) (L) (L) (L)Tak tohle byly naše 1. muffinky :-$a naprostá spokojenost (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y)MŇAM!!!!! ;-) ;-)Děti po obědě snědly každý 2 a jsou nadšení!!! (Y) (Y) (Y)Děkujeme a ukládáme si, určite neděláme naposledy :-) :-) :-) :-)!!!!!Dáša+ (Z)Daniel+ (X)Magdalena (zajic) (dance) (dance) (dance)
janice 18. 1. 2009, 17:46
(clamp) (zajic), právě jsme s dcerou dopekly a vydatně chutnaly. Vyzkoušely jsme už pár receptů, ale tyhle jsou nejnadýchanější, fakt dobrý (Y) (Y) (Y) Dcera prohlásila, že Vám nakreslí obrázek za odměnu ;-) Díky za dobrý recept, rozhodně si ho schováme (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie