Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Zapečený květák

0.0
Zapečený květák

Potřebné ingredience

květák, sůl, vejce, kysaná nebo sladká smetana, grilovací koření, sýr - cihla, olej, cibule Další varianta je, že se kysaná či sladká smetana nahradí rozkvedlaným vajíčkem.....

Postup přípravy

Na oleji necháme zesklovatět cibulku, na ní poklademe ve slané vodě povařený, na růžičky rozdělaný květák, zasypeme česnekovým grilovacím kořením, vejce rozkvedláme ve smetaně a zalijeme tím květák. Nakonec uděláme velkou čepici ze strouhaného sýra a zapečeme v troubě.
Pro ty, co maj rádi uzeninu, můžeme přidat nakrájený polopárek nebo salám.

Tady máme kombinaci s brokolicí.....

......zasypeme sýrem

....A HOTOVO. DOBROU CHUŤ!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Kadlatko 14. 6. 2007, 11:38
Tak jsem právě dojedla květáček-je to lahůdka (clamp)udělala jsem si to v light verzi a i tak to bylo strašně dobrý,hlavně chutnalo i zbytku rodiny,což mě těší zvlášť.A hlavně je to něco jinýho než květák na mozeček (Y)Jitka

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie