(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
POMALÝ HRNEC - plecko na žampionech
Potřebné ingredience
Plecko, cibule, sůl, koření od Antonína, nové koření, bobkový list, celý pepř, žampiony, houbový bujon, smetana + mouka
Postup přípravy
Cibule osmahneme, dáme do PH, maso nakrájíme a dáme na cibuli, přidáme všechno koření, žampiony, bujon a zalejeme vodou, aby bylo maso ponořené. Dáme pomalit na LOW na asi 3 hodiny, poté ve smetaně rozmícháme mouku a omáčku zahustíme a dopomalíme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Visnery
(upraveno)
21. 5. 2009, 17:21
Výborné
Boban1
(upraveno)
22. 5. 2009, 7:46
@Visnery
to mě moc těší