Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

POMALÝ HRNEC - plecko na žampionech

0.0
POMALÝ HRNEC - plecko na žampionech

Potřebné ingredience

Plecko, cibule, sůl, koření od Antonína, nové koření, bobkový list, celý pepř, žampiony, houbový bujon, smetana + mouka

Postup přípravy

Cibule osmahneme, dáme do PH, maso nakrájíme a dáme na cibuli, přidáme všechno koření, žampiony, bujon a zalejeme vodou, aby bylo maso ponořené. Dáme pomalit na LOW na asi 3 hodiny, poté ve smetaně rozmícháme mouku a omáčku zahustíme a dopomalíme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Visnery 21. 5. 2009, 17:21
Výborné :)
Boban1 22. 5. 2009, 7:46
@Visnery (L) to mě moc těší :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie