Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Kuřecí soté po čínsku

0.0
Kuřecí soté po čínsku

Potřebné ingredience

kuřecí maso na kousky, sůl, bílý pepř, solamyl, vajíčko, olej, bílé víno (nemusí být), sojovka, cibule, paprika, pórek, kečup, trochu vody

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na kousky, přidáme sůl, bílý pepř, solamyl, vajíčko, olej, bílé vínko (já nedávám), sojovku...rozmícháme a necháme proležet, klidně přes noc v lednici.

Maso osmahneme na oleji, přidáme cibuli na půlměsíčky, papriku na kostičky, jemně zakápneme ještě sojovkou, dáme trochu vody a kečup, aby nám vznikl sosík :-) Povaříme. Nakonec přidáme pórek a ještě osolíme, opepříme dle chuti.
Podáváme s rýží. Je to výborné.
Někdo ještě přidává žampióny, to my nemusíme, takže je nedávám.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie