Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Hovězí guláš

0.0
Hovězí guláš

Potřebné ingredience

maso na guláš, 2 větší cibule, olej, gulášové koření, masox, střída z chleba - čím víc tím líp

Postup přípravy

Na olej dám cibuli a za stálého míchání jí nechám zhnědnout - né spálit!!!!! Přidám maso na kostky a orestuji, posypu gulášovým kořením a promíchám. Podleju vodou a přidám kostku masoxu. Zavřu papiňák a nechám vařit tak 40 - 50 minut, do doby až je maso měkké!!! Otevřu, podleju a přidám nadrobenou střídu z chleba nebo nakrájenou na drobounké kostičky a nechám rozvařit. Musíte častěji míchat aby se gulášek nepřipálil!!!!!Recept je dobrý na zužitkování starého chleba. Ale když se Vám zdá guláš řídký, můžete zahustit moukou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie