Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Vepřovozeleninový hrnec

0.0
Vepřovozeleninový  hrnec

Potřebné ingredience

3/4 kg vepřové plec(krkovice,3 - 4 cibule,sůl,pepř,15dkg sýr cihla,5 ks rajčat,1/2 celeru,brokolice mrazená,4 PL oleje

Postup přípravy

Nakrájíme cibuli na dno,položíme nakrájené maso na kostky (nudličky),posolíme a popepříme,poklademe celer,další vrstva brokolice,nakonec rajčata. Zakapeme olejem.Vše dusíme a nemícháme asi 1,5 h. na plotynce .Před koncem dušení přidám sýr nastrouhaný.Příloha :brambory ,chleba.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Vlasta33 16. 9. 2009, 19:22
|:o) |:o) |:o) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie