Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Bůčková roláda

0.0
Bůčková roláda

Potřebné ingredience

1kg bůčku,šunka,vejce,sůl,pepř,paprika,solamyl,1dcl mléka.

Postup přípravy

Bůček odkostíme,nakrájíme na kostky a nameleme.Okořeníme dle vlastní chuti,přidáme 2 lžice solamylu a 1dcl mléka.Pořádně promícháme,já to dělám rukou.Maso rozložíme na alobal do tvaru obdélníku,na něj rozložíme plátky šunky,na tvrdo uvařené překrojené vajíčka.Maso hezky zatočíme do rolády a dáme odpočinout do lednice do druhého dne.Pečeme v troubě do zlatova,podléváme pouze vodou,bůček pustí štávu.Na závěr můžeme posypat strouhaným sýrem.Jako přílohu můžeme dát brambory,br.kaši,hranolky,opečené brambory a pod.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

AnnaW 10. 12. 2007, 9:17
Velká mňamka (Y) vyzkoušeli jsme a moc nám chutnalo :-) jen tvar mi to nechtělo držet ;-) jak to pečeš, v alobalu? *-)
Zuzana69 17. 12. 2007, 19:06
@AnnaW ;-)Jarko a dala jsi tam ten solamyl s mlíkem?já si to vždy rozložím na ten alobal a s pomocí alobalu zaroluju,uhnácám rukama aby to mělo ten tvar a v lednici to nechám v alobalu.Ale když to peču tak už bez alobalu,jen to prostě před tim ještě vždy uhnácám rukama ;-) (L)
AnnaW 25. 12. 2007, 22:43
@Zuzana69 Díky, doufám, že druhý pokus dopadne líp ;-) ale dobré to bylo i tak (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie