Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Hovězí na česneku

0.0
Hovězí na česneku

Potřebné ingredience

Potřebujeme tyto suroviny:

1/2 kilogramu libového hovězího
hlavička česneku

lžíce citronové šťávy
tuk na smažení
mouka
sůl
pepř

Postup přípravy

Opláchnuté a osušené maso nakrájíme na 1 cm tlusté plátky, velmi jemně naklepeme, pokapeme citronovou šťávou, opepříme a dáme na několik hodin do chladu. Pak maso obalíme v mouce a zprudka z obou stran osmažíme. Pak ho přendáme do hrnce, trošku polijeme vodou a osolíme. Na zbylém tuku osmahneme do zlatova na drobno nasekaný česnek, , osolíme, opepříme a uvedeme do varu. Pak víno s česnekem nalijeme na plátky hovězího a dusíme pod pokličkou na malém plameni do měkka přibližně hodinu. Podle potřeby podlijeme vodou .

na másle si osmahnu česneka potom dám maso

podliju a dusím

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie