Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Kančí gulášek

0.0
Kančí gulášek

Potřebné ingredience

kančí maso, anglická slanina, cibule, zelená paprika, červené víno, jalovec, gulášové koření, chleba, sůl a pepř,

Postup přípravy

Kančí maso,slaninu,cibuli a papriku si nakrájíme na kostičky.
Do hrnce dáme slaninu,když začne pouštět tuk,přidáme cibuli...restujeme....potom přidáme maso,osolíme,opepříme a přidáme asi 6kuliček jalovce(rozmáčkneme je trochu plochou stranou nože),gulášové koření.Opékáme,když je maso opečené,zalejeme 2-3dcl vína.Když se víno vydusí,podlijeme horkou vodou a dusíme pod pokličkou...vodu přidáme asi 2x-3x...dokud není maso měkké.Nakonec zahustíme vnitřkem z chlebových krajíců....na potřebnou hustotu omáčky,jak kdo má rád.
Kdo chce,může ještě přidat magi...či dosolit
Příloha těstoviny,knedlík,chléb nebo rýže.
Jiná chuť bude pokud přidáte i česnek....ten ale potlačí vůni čer.vína....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie