Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 21 návštěvníků)

Čevabčičí

0.0
Čevabčičí

Potřebné ingredience

600g mletého hovězího a vepřového masa (trochu tučnější, ať to není suché), sůl, pepř, kmín, hladká mouka na obalení, sádlo na smaženíPříloha: cibule, hořčice, podle chuti brambory, nebo chléb

Postup přípravy

Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín(nemusí být) a prohněteme. Tvoříme malé válečky, obalujeme v mouce a pomalu opékáme ze všech stran.
Podáváme s cibulí, hořčicí, chlebem, nebo bramborem.
Kdo má rád přidá ještě tatarku :-))

Namleté maso okořeníme

Obalené v mouce opékáme pomalu ze všech stran

A papáme

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bubík4 8. 7. 2008, 11:46
TO MILUJEME (Y)
Doubovka 30. 9. 2007, 16:19
Ještě vždy osmahnu cibulku..je k tomu lepší,než čerstvá (PL)
Zrušený účet 23. 8. 2007, 21:41
Dala jsem si do oblíbených a zkusím, až se vrátíme z Krkonoš (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie