(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
ŠPALDOVÁ BUCHTA
Potřebné ingredience
300g špaldové bio mouky, 4 bio vajíčka, 150g třtinového bio cukru, vanilkový cukr BIO z pravé vanilky ne ten klasický se syntetickým vanilinem, 200g nastrouhaných jablíček - nejlépe BIO nebo vlastní, 100g nesířenych rozinek BIO, 1 lžíce kakaa, 1 vinný prášek kypřící do pečiva ( možno dát normální, ale obsahuje fosfor), sůl - mořskou nerafinovanou sušenou na slunci nejlépe od firmy DANIVAL
Postup přípravy
Nejprve si ze žloutků a cukru ušleháme krásnou pěnu, pak přidáme ostatní ingredience a nakonec z bílků sníh. Dáme do menšího pekáčku a pečeme cca 30. minut na 170 st.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
veselacka
(upraveno)
29. 5. 2010, 17:13
Mohu se zeptat, ta špaldová mouka je hladká? Děkuji