(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
BANÁNOVÁ BÁBOVKA
Potřebné ingredience
25dkg polohrubé mouky,
15dkg cukru,
25dkg Hery
25dkg rozmačkaných banánů.
4 vejce
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
Postup přípravy
Heru utřeme s cukrem do pěny, postupně vmícháme žloutky, přidáme mouku s vanilkovým cukrem a práškem do pečiva.
Potom přidáme rozmixované ( rozšťouchané) banány a nakonec sníh z bílků.
Je důležité pracovat rychle, aby banány nezhnědly.
Těsto nalijeme do vymaštěné moukou vysypané formy a jeho povsch poteřme mlékem, aby bábovka nepopraskala.
Pečeme tak celou hodinu při teplotě na 150 stupňů C.
Potom přidáme rozmixované ( rozšťouchané) banány a nakonec sníh z bílků.
Je důležité pracovat rychle, aby banány nezhnědly.
Těsto nalijeme do vymaštěné moukou vysypané formy a jeho povsch poteřme mlékem, aby bábovka nepopraskala.
Pečeme tak celou hodinu při teplotě na 150 stupňů C.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé