RECEPTY > VEPŘOVÉ MASO

Dana Š. (standy) ID 39399
Oblast: Pardubice
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 26.1.2007
Naposledy: 16.9.2019 8:30 včera
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 27
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 34
NÁVODY 0
NÁZEV
prohledat zároveň postup a přísady      vyhledání dle čísla receptu
VŠECHNY TYPY RECEPTŮ | RECEPTY S POSTUPY | RECEPTY PRO INSPIRACI
VŠECHNY RECEPTY
DĚTSKÉ SPECIALITY
POLÉVKY
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
HOVĚZÍ MASO
VEPŘOVÉ MASO
MLETÉ MASO
RYBY A DARY MOŘE
ZVĚŘINA
BEZMASÁ JÍDLA
SALÁTY, ZÁLIVKY
RÝŽE A TĚSTOVINY
PIZZY, CHLEBY
SLADKÁ JÍDLA
MOUČNÍKY, POHÁRY
CUKROVÍ
OVOCE
ZAVAŘENINY
CHUŤOVKY
POMAZÁNKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČÍ MASO
BEZLEPKOVÁ DIETA
LUŠTĚNINY
HOUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÁ JÍDLA
DOMÁCÍ MEDICÍNA
DIETY
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
DOMÁCÍ PEKÁRNY
GRILOVÁNÍ
DORTY
CO DŮM DAL
DIA RECEPTY
PARNÍ HRNEC
POMALÝ HRNEC
Celkem: 3 (zobrazuje se 1-3)

Vybrané nabídky z našeho Mimibazaru

VEPŘOVÉ MASO

Kotlety s česnekovým přelivem



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 kotlety, 1 smetana ke šlehání,4 stroužky česneku,pepř, sůl, koření gyros,2 lžíce hladké mouky,olej

POSTUP PŘÍPRAVY

Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme kořením, pokapeme olejem a necháme odležet. Pak obalíme v hladké mouce a na rozpáleném oleji je z obou stran osmažíme. Kotlety vyndáme, do výpeku nalijeme šlehačku, osolíeme a přidáme prolisovaný česnek. Krátce povaříme. Podáváme s opečenými brambory nebo hranolkami a zeleninovou oblohou.

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁŘE (1) poslední: 6.1.2016, 20:05 | PŘIDAT KOMENTÁŘ

VEPŘOVÉ MASO

BĚLORUSKÁ PODRÁŽKA



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Tenhle recept jsem kdysi našla v kalendáři F1, vyzkoušela a od té doby patří do našeho jídelníčku. Tak zkuste i vy.
40 dkg libového vepř. masa, 2 cibule, 4 brambory, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, mletou papriku, olej, 1,5 dl vody, petželovou nať

POSTUP PŘÍPRAVY

V tlakovém hrnci orestujeme na troše oleje maso nakrájené na kostky, pak osolíme, lehce podlijeme trochou vody, uzavřeme hrnec a vaříme přibližně10 min. Dalších 10 min necháme maso dojít. Pak do hrnce přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, papriku, pepř, brambory nakrájené na kostky, rozetřený česnek, 1,5 dl vody, hrnec opět uzavřeme a vaříme stejně dlouhou dobu včetně dojití. Nezahušťujeme, jen na talíři ozdobíme nasekanou petželkou. Podáváme s chlebem nebo bez, podle hladu strávníků. Recept je uveden pro vaření v tlakovém hrnci, já to už ale dělala i v normálním (prostě do měkka). Tak dobrou chuť!!!!

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

VEPŘOVÉ MASO

Kovářův oheň



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 vepř.řízky,4 vetší cibule,hrubě tlučený pepř,3 dcl tekuté šlehačky,olej /sádlo/,sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

Tuk rozpálíme a opečeme na něm naklepané,osolené a opepřené maso.Na každé straně asi 3 min.Pak maso vyjmeme a na výpečku osmažíme na kolečka nakrájenou cibuli tak,aby jen zesklovatěla a neztmavla.Okořeníme ji solí a hrubě tlučeným pepřem a zalijeme šlehačkou.Necháme povařit a touto směsí přeléváme masíčko.Podáváme s malými bramboráčky nebo hranolkami,bramborami jak je libo.

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

KOMENTÁŘE (3) poslední: 20.1.2008, 22:18 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
Celkem: 3 (zobrazuje se 1-3)
© 2004-2019 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt