Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Řízky úplně jinak

Řízky úplně jinak

Potřebné ingredience

Vepřové řízky, strouhanka, vejce -dle počtu řízků, sůl, pepř, 1 bujon, 1/2l vody, olej, 1/4 másla (=půlka velké kostky)

Postup přípravy

Výborné s bramborovou kaší...

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vynikající maso v hořčici

vynikající maso v hořčici

Potřebné ingredience

maso (jedno jaké, plátky, kousky.. ), troška oleje, půl kelímku kremžské hořčice (malé zapoměla jsem dodat) ,ale jestli děláte pro velkou rodinu, tak můžete i celou buď malou nebo i velkou, podle toho jak vám chutná, 2 velké cibule, 1 palička česneku, sůl a pepř.

Postup přípravy

Kdo bude mít plátky, tak naklepat, jelikož já měla kousky, tak jsem s nima nic nedělala. Do misky se dá maso, posolí se, opepří, zalije se hořčicí smíchanou s malinkým množstvím…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ NA PIVĚ, BRAMBOROVÉ PLACIČKY, ZELNÝ SALÁT.....

VEPŘOVÉ NA PIVĚ, BRAMBOROVÉ PLACIČKY, ZELNÝ SALÁT.....

Potřebné ingredience

1 KG VEPŘOVÉHO MASA( PLECKO, KÝTA, KOTLETA ....)2 CIBULE, MASOX, PIVO-JAKÉ DOMA MÁTE´, JÁ POUŽÍVÍM KOZLÍKA, GAMBRINUS.., SMETANA 15-30 %,OLEJ, OCET, SŮL, PEPŘ, BRAMBOROVÉ TĚSTO V PRÁŠKU, HLÁVKOVÉ ZELÍ, KREMŽSKÁ HOŘČICE. SAMOZŘEJMĚ, KDO CHCE, UVAŘÍ SI NA BRAMBOROVÉ TĚSTO BRAMBORY ...

Postup přípravy

MASO NA PLÁTKY, NAKLEPAT, OSOLIT, ZPĚNIT CIBULKU NA OLEJI, NA NÍ ORESTOVAT MASO, PŘIDAT , ASI 150-200 ML PIVA, VODU, MASOX, 1 LŽÍCE KREMŽSKÉ HOŘČICE, POVAŘIT DO ZMĚKNUTÍ MASA…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ MASO ZAPÉKANÉ SE SÝREM,VE ŠŤÁVĚ

VEPŘOVÉ MASO ZAPÉKANÉ SE SÝREM,VE ŠŤÁVĚ

Potřebné ingredience

750gVEPŘOVÉ KRKOVICE(PLEC,KÝTA),4 STŘEDNÍ CIBULE,300gSÝRU CIHLA,PEPŘ,2ksMASOXU A 1l VODY.

Postup přípravy

MASO NAKRÁJÍME NA PLÁTKY,NAKLEPEME A ROZLOŽÍME DO PEKÁČE,OPEPŘÍME(NESOLIT),NA MASO POKLADEME CIBULI(KRÁJÍM NA PŮLKOLEČKA)A POSYPEME NASTOUHANÝM SÝREM.V HRNCI SI ROZVAŘÍME V LITRU…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♥♥♥LUXUSNÍ ZAPEČENÁ KRKOVIČKA♥♥♥

♥♥♥LUXUSNÍ ZAPEČENÁ KRKOVIČKA♥♥♥

Potřebné ingredience

4 plátky vepřové krkovice, sůl, 4-6 strouků česneku, 1 velká cibule. Na marinádu: 2 lžíce olivového oleje nebo slunečnicového, 2lžíce sojové omáčky, 6lžic ostrého kečupu, 1 lžička medu, 1 lžička sladké papriky, 1/2 lžičky pepře, brambory k podávání

Postup přípravy

Plátky krkovice naklepejte na stranách nařízněte a z obou stran důkladně osolte. Potřete česnekem a dejte do vymazaného pekáčku. Na maso nasypte drobně nakrájenou cibuli a vše…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky s bramborovou kaší

Vepřové plátky s bramborovou kaší

Potřebné ingredience

Vepřové plátky (kotleta,krkovice,kýta,plec,libový bok)plnotučné hořčice,hladká mouka,sůl,pepř,cibule,česnek,sádlo,worchestr a sojová omáčka

Postup přípravy

Vepřové plátky lehce naklepeme,osolíme,opepříme a potřeme hořčicí.Takto připravené plátky obalíme v hladké mouce a zprutka opečeme na sádle.Opečené plátky vložíme na pečící plech…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ZELÍ NA PIVĚ-PROSTĚ ŽRACÍ:-))))

ZELÍ NA PIVĚ-PROSTĚ ŽRACÍ:-))))

Potřebné ingredience

HLÁVKU ZELÍ,KOUSEK VEPŘOVÉHO,KOUSEK KLOBÁSKY,KOUSEK UZENÉHO,CIBULI,PEPŘ,SŮL,SOJOVKU,KEČUP,HOŘČICI,PIVO.

Postup přípravy

ZELÍ NAKROUHÁME NA NUDLIČKY,DÁME DO PEKÁČE.PŘIDÁME NAKRÁJENÉ MASO,KLOBÁSU,UZENÉ A CIBULI.OPEPŘÍME,OSOLÍME,ZALIJEME TROCHOU SOJOVKY.DÁME 4 LŽÍCE PL HOŘČICE,PŮLKU KEČUPU A ZALIJEME…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ABSOLUTNĚ NEJLEPŠÍ ZAPEČENÉ KOTLETY CO ZNÁM - vhodné i pro velký počet osob,kdy není čas "stát u plotny"

ABSOLUTNĚ NEJLEPŠÍ ZAPEČENÉ KOTLETY CO ZNÁM - vhodné i…

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety, 1 šlehačka, máslo, tvrdý sýr (asi 15dkg), sůl, pepř

Postup přípravy

Vepřové kotlety (můžou být i s kostí) naklepeme, jemně nasolíme a z jedné strany jemně opepříme. Pekáček si vymažeme máslem i po stranách, naukládáme kotlety (nejlépe ať se moc…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Hamburská pečeně

Hamburská pečeně

Potřebné ingredience

vepřová pečeně olej nebo sádlo (dala jsem sádlo) cibule kořenová zelenina kyselá okurka nové koření, bobkový list, celý pepř, sůl párek smetana hotová jíška světlá hořčice obyč.

Postup přípravy

Na rozpálený tuk dáme maso vcelku. Zprudka orestujeme ze všech stran. Přidáme cibuli na půlkolečka, kořenovou zeleninu, koření, orestujeme. Podlijeme, přidáme párek a kys. okurky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta od tchyně - ke chlebu, hranolkám, nemá chybu!!!

Vepřová kýta od tchyně - ke chlebu, hranolkám, nemá…

Potřebné ingredience

1/2 kg kýty, 4 celá vejce, 3 stroužky česneku, 1 lžička kmínu drceného, sůl - dávám 1/2 kávové lžičky anebo osolím přímo řízky, 3 lžičky papriky pálivé, trocha pepře, 2 pol. lžíce tekutého magi, 2 lžičky vegety, 1-2 pol. lžíce solamylu

Postup přípravy

Kýtu nakrájíme na plátky (TENKÉ), naklepeme. Vejce ušleháme a přidáme ostatní přísady. Necháme uležet 2-3 dny,pak je to teprve nejlepší. Smažíme na oleji po obou stranách…

Zobrazit více...

Kategorie