Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
NAROZENINOVÝ DORT SPARTAK

NAROZENINOVÝ DORT SPARTAK

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KAKAOVÉ MEDOVÉ PLÁTY
KRÉM VANILKOVÝ VAŘENÝ + SMETANOVO MASCARPONOVÝrnKRÉM MÁSLOVO KARAMELOVÝ S PŘIDÁNÍM KARAMELOVÉHO VAŘENÉHO PUDINKU NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU
ČOKOHMOTA NA…

Zobrazit více...
DORTY
KAKAOVÝ MEDOVÝ DORT SPARTAK

KAKAOVÝ MEDOVÝ DORT SPARTAK

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KAKAOVÉ MEDOVÉ PLÁTY
VANILKOVÝ VAŘENÝ KRÉM + KRÉM SMETANOVO MASCARPONOVÝ
KRÉM MÁSLOVO KARAMELOVÝ Z UVAŘENÉHO SALKA S TROCHU NASTAVENÝM KARAMELOVÝM PUDINKEM NA OBMAZÁNÍ…

Zobrazit více...
DORTY
KLAUN S MAŠINKAMI

KLAUN S MAŠINKAMI

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

VANILKOVÝ KORPUS
KRÉM PAŘÍŽ + MALINOVÝ S MASCARPONE
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE NA POTŘENÍ pod bílý fondán
VYMODELOVANÉ MARCIPÁNOVÉ ZDOBENÍ + KLAUN
PEČÍCÍ FORMA průměr: 26 cm…

Zobrazit více...
DORTY
NAROZENINOVÝ PRO MLADÉHO MUŽE

NAROZENINOVÝ PRO MLADÉHO MUŽE

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KAKAOVÝ KORPUS + KÁVOVOCAPPUCINOVÝ
PAŘÍŽSKÝ KRÉM + ŠLEHAČKOVÝ KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE na potření celého dortu pod bílý krém
BÍLÝ KRÉM NA OZDOBENÍ CELÉHO DORTU:…

Zobrazit více...
DORTY
NAROZENINOVÝ DORT S KYTIČKOU

NAROZENINOVÝ DORT S KYTIČKOU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS PIŠKOTOVÝ VANILKOVÝ
KRÉM KARAMELOVÝ + SMETANOVO MASCARPONOVÝ
ZKARAMELIZOVANÉ MLETÉ VLAŠSKÉ OŘECHY: na obsypání boků dortu
BÍLÝ KRÉM S BÍLOU ČOKOLÁDOU +…

Zobrazit více...
DORTY
MEDOVNÍK V JINÉM KABÁTKU

MEDOVNÍK V JINÉM KABÁTKU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

MEDOVNÍKOVÉ PLÁTY o rozměru 25 cm a 19 cm
KRÉM: smetanovo mascarponový - celkem na oba dorty 2,2 kg
BÍLKOVO MÁSLOVÝ KRÉM na obmazání celého dortu a na zdobení
ČOKOLÁDOVÁ…

Zobrazit více...
DORTY
PRO MOTORKÁŘE

PRO MOTORKÁŘE

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

DORT MEDOVNÍK
OBSYPÁN POSTROUHANÝMÍ KOUSKY MEDOVNÍKU S KOKOSEM
NAHOŘE JEDLÝ PAPÍR - olemovaný barevným fondánem
ROZMĚR DORTU: 18 X 18 cm
VÝŠKA DORTU: 12 cm

Zobrazit více...
DORTY
LVÍČEK S AUTÍČKY

LVÍČEK S AUTÍČKY

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

DORT MEDOVNÍK
POTAŽENÝ BÍLÝM FONDÁNEM a obarvený potrav. barvičkami přes Airbrush
LVÍČEK, AUTÍČKA A JINÉ ZDOBENÍ - vymodelované z domácího mléčného marcipánu
PEČÍCÍ FORMA…

Zobrazit více...
DORTY
LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ

LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS vanilkový
KRÉM: smetanovo-mascarponový + kousky nadrobno nakrájených broskví
GANACHE z bílé čokolády na obmazání celého dortu pod fondán
FIGURKY: vymodelované z…

Zobrazit více...
DORTY
SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM

SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

SPODNÍ PATRO- korpus mramorový,
KRÉM: karamelový a pařížský,
PRŮMĚR DORTU: 30 cm, VÁHA: 4600 g, spotřeba fondánu: 500 g, VÝŠKA: 9 cm

STŘEDNÍ PATRO- korpus vanilkový,…

Zobrazit více...

Kategorie