JEN TAK PRO RADOST
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Medový piškot, krém: karamelová šlehačka, mandarinky a pokus zdobení vařeným bílkovým krémem.
Průměr dortíku 20 cm,
čistá váha: 1 kg, výška: 4,5 cm
DORT NAROZENINOVÝ SE VČELIČKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: světlý pomerančový + světlý pomerančový s mletými burskými oříšky
KRÉMY NA PLNĚNÍ KORPUSŮ: 1. šlehačka + mascarpone + slazené mléko Salko
…
DORT S TACHOMETREM, VOLANTEM A KLÍČEM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Tmavý kakaový korpus z holandského kakaa.
NÁPLNĚ: krém paříž + smetanovo kokosový.
NA OBMAZÁNÍ: krém máslovo- karamelový ze slaného karamelu.
NA DOZDOBENÍ: přidáno do…
KRÉMOVÝ OBDÉLNÍK S KYTIČKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: 2 x kávový + 1 x světlý vanilkový, KRÉM: č.1 - máslový s vanilkovým pudinkem s kapkou rumu, krém č.2 - pařížský ze šlehačky 33% a čokolády Ledové kaštany. SIRUP na…
KRÉMOVÝ - NAROZENINOVÝ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: čokoládový s kakaovým instantním cappuccinem a čokoládou, KRÉM: mascarpone se šlehačkou a tvarohem, rozmixované kompotové broskve zahuštěné vanilkovým pudinkem, DÁLE:…
OPĚT MEDOVNÍČEK TŘÍPATROVÝ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Upečené medové pláty,
krém karamelový: uvařené Salko + 300 g másla + uvařený neslazený karamelový pudink z 500 ml mléka a 2 sáčky karamelového pudinkového prášku,
krém…
SPONGEBOB A PŘÁTELÉ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Mramorový korpus ze 6 vajec, pařížský krém čokoládový, máslovo- jíškový krém s vanilkou, jahody, ganache z bílé čokolády na obmazání celého dortu, fondán obarvený na modro,…
MICKEY MOUS A MINNIE NA MEDOVNÍKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Medový dort SPARTAK, karamelový krém ze Salka s přidáním domácího karamelu a karamelového pudinku + krém ze šlehačky a zakysané smetany, na obsyp smíchány mleté vlašské ořechy…
E L S A - pro malou oslavenkyni
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Světlý pomerančový korpus, krém mascarponovo- šlehačkový, pomerančovo-manadarinkové želé, bílkový šlehaný krém s cukerným rozvarem na zdobení, fondánová Elsa, obarveno a…
MOBIL NA PŘÁNÍ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
2 kakaové korpusy + 1 ořechový korpus, karamelový krém, cukrový rozvar s rumem na prokapání korpusů, bílkovo máslový krém na obmazání celého dortu, bílý fondán na potažení,…