Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Zvěřina

Přidat recept
ZVĚŘINA
Jakýkoliv způsob srnčí kromě na smetaně

Jakýkoliv způsob srnčí kromě na smetaně

Potřebné ingredience

Maminky prosím Vás moc pěkně, můžete mně poradit nějaký Váš osvědčený recept na srnčí maso, četla jsem, že čím je zvěřina déle v láku naložená tím lépe. Na MMB je receptů na zvěřinů málo:-( a budu to vařit poprvé, mají přijít rodiče na večeři, tak bych ráda, něco osvědčeného, že vím se to podaří a budete do dobré. Předem moc děkuji!:-) Eva P.S.: Potom hned vymažu, slibuji:-)

Postup přípravy

-

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
BAŽANT NA VÍNĚ S  JABLKY

BAŽANT NA VÍNĚ S JABLKY

Potřebné ingredience

BAŽANT 100G ANGLICKÉ SLANINY(JÁ DÁVÁM ŠPEK) 4 JABLKA 200ML BÍLÉHO VÍNA KOSTKA MASOXU SŮL,KOŘENÍ NA DIVOČINU VODA NA PODLITÍ

Postup přípravy

VYKUCHANÉHO,OČIŠTĚNÉHO BAŽANTA OMYJEME A PROŠPIKUJEME 1/2 NA NUDLIČKY NAKRÁJENÝM ŠPEKEM.ZBYTEK ŠPEKU POKRÁJÍM NA KOSTIČKY.V PEKÁČKU SI ROZŠKVAŘÍM POKRÁJENEJ ŠPEK A BAŽANTA NA NĚM…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Kančí guláš na česneku

Kančí guláš na česneku

Potřebné ingredience

Kančí maso....spodní kýta,cibule,3 velké stroužky česneku,sůl,pepř,gulášové koření,pálivá paprika,divoké koření,rozmarýn,vinný ocet,hladká mouka,mléko

Postup přípravy

Kančí maso nakrájíme na kostičky.Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli,krátce opečeme,přídáme nakrájené maso,osolíme,opepříme,posypeme gulášovým koření,pálivou paprikou,divokým…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
KRÁLÍK NA SMETANĚ S DOMÁCÍM KNEDLÍKEM Z MIKROVLNKY!!!!!

KRÁLÍK NA SMETANĚ S DOMÁCÍM KNEDLÍKEM Z MIKROVLNKY!!!!!

Potřebné ingredience

KRÁLÍK, KOŘENÍ ZVĚŘINA, 10-15DG ANGLICKÉ, 1 CIBULI, 30% SMETANA, JÍŠKA Z MOUKY KNEDLÍK Z MIKROVNKY OD PANÍ RENÁTKY M. ID:116717

Postup přípravy

KRÁLÍKA NAPORCUJEME A POSOLÍME A POKOŘENÍME DÁME DO PEKÁČKU NA KTERÝ JSME DALY NA KOSTIČKY CIBULI A ANGLICKOU, PODLIJEME A DÁME PÉCT (DUSIT) CCA 2 HODINKY.
MEZITÍM SI…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Kančí hřbet se švestkovou omáčkou

Kančí hřbet se švestkovou omáčkou

Potřebné ingredience

Kančí hřbet (kotleta) švestková povidla 250g ,máslo 80g, mouka hl., sůl, pepř, kousek celé skořice, půl kávové lžičky ml. zázvoru, kousek citronové kůry, červené víno suché, polévkovou lžíci rumu.

Postup přípravy

Maso upečeme do mněka zvlášť (je-li starší uděláme je v tlakovém hrnci)

Omáčka- z másla a mouky uděláme jíšku, rozředíme vínem a vymícháme do hladka.
Přidáme povidla,…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Srnčí kýta na zelenině

Srnčí kýta na zelenině

Potřebné ingredience

srnčí kýta, cibule, mrkev, petržel, celer, nové koření, celý peř, bobkový list, sladká paprika, rajský protlak nebo sterilovaná rajčata, víno, olej

Postup přípravy

Srnčí kýtu odblaníme, pokrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, lehce opepříme a potřeme sladkou paprikou. Poté naskládáme do misky, přidáme několik kuliček nového koření a pepře,…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Srnčí perkelt

Srnčí perkelt

Potřebné ingredience

700 g srnčího masa,
200 g cibule,
8 cl oleje,
10 g česneku,
20 g červené papriky,
10 g soli,
100 g paprikových lusků,
80 g rajčat,
1 dl červeného vína.

Postup přípravy

Srnčí maso nakrájíme na kostičky, několikrát omyjeme, nakonec přelijeme horkou vodou a necháme okapat. Nadrobno pokrájenou cibuli osmažíme na oleji dozlatova, přidáme prolisovaný…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
JEHNĚČÍ MŮJ VLASTNÍ RECEPTÍK!!!!!!+ bramborové knedle a zelí

JEHNĚČÍ MŮJ VLASTNÍ RECEPTÍK!!!!!!+ bramborové knedle…

Potřebné ingredience

Jehněčí kýtu,plec,krk(nebo můžete nahradit zvěřinou,králíkem,nebo vepřovím),citron,sůl,rozmarýn,med,vařicí voda,česnek,hladká mouka Na bram .knedle:Vařené brambory,sůl,hrubá mouka,dětská krupička,máslo,vejce Na zelí: zelí,cibule,vař brambor,hladká mouka, kmín,cukr,sůl,ocet

Postup přípravy

1/Jehněčí nakládám 3 dny do předu a to jednoduše.
1/1 celou hlavičku česneku rozříznu vejpůl a dám do pekáče,přidám maso které osolím,přidám lžíci medu,vymačkám celej citron a…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Kančí kýta s pečenými bramborami a zdravou "tatarkou" ze zakysané smetany:o))

Kančí kýta s pečenými bramborami a zdravou &#34…

Potřebné ingredience

kančí kýta, grilovací koření, sůl, pepř, červené víno.

Postup přípravy

Kýtu nakrájet na tenké plátky, opepřit, osolit, posypat gril. kořením, naskládat do nádoby, zalít 1dl červeného vína, nechat do druhého dne uležet. Pak je možné smažit nasucho či…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Králík na divoko

Králík na divoko

Potřebné ingredience

Ingredience bobkový list 4 kusy česnek 10 stroužků, králičí maso 1 kg nové koření 10 kusů olej 3 lžíce pepř celý 3 kusy, pepř černý 1, špetka sůli, 1 lžička tymián ,zelí hlávkové

Postup přípravy

Postup přípravy
Králíka umyjeme pod tekoucí vodou, osušíme ubrouskem. Cibuli a česnek nakrájíme na hrubo. Králíka osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran v pekáči,…

Zobrazit více...

Kategorie