Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Zvěřina

Přidat recept
ZVĚŘINA
Kančí kýta s pečenými bramborami a zdravou "tatarkou" ze zakysané smetany:o))

Kančí kýta s pečenými bramborami a zdravou &#34…

Potřebné ingredience

kančí kýta, grilovací koření, sůl, pepř, červené víno.

Postup přípravy

Kýtu nakrájet na tenké plátky, opepřit, osolit, posypat gril. kořením, naskládat do nádoby, zalít 1dl červeného vína, nechat do druhého dne uležet. Pak je možné smažit nasucho či…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
KRÁLÍK NA SMETANĚ S DOMÁCÍM KNEDLÍKEM Z MIKROVLNKY!!!!!

KRÁLÍK NA SMETANĚ S DOMÁCÍM KNEDLÍKEM Z MIKROVLNKY!!!!!

Potřebné ingredience

KRÁLÍK, KOŘENÍ ZVĚŘINA, 10-15DG ANGLICKÉ, 1 CIBULI, 30% SMETANA, JÍŠKA Z MOUKY KNEDLÍK Z MIKROVNKY OD PANÍ RENÁTKY M. ID:116717

Postup přípravy

KRÁLÍKA NAPORCUJEME A POSOLÍME A POKOŘENÍME DÁME DO PEKÁČKU NA KTERÝ JSME DALY NA KOSTIČKY CIBULI A ANGLICKOU, PODLIJEME A DÁME PÉCT (DUSIT) CCA 2 HODINKY.
MEZITÍM SI…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Kachna pečená

Kachna pečená

Potřebné ingredience

Suroviny: 1 kachna o váze asi 2 kg sůl kmín (majoránka) 50 g másla vývar na podlévání

Postup přípravy

Kachnu dobře opláchneme zevnitř i na povrchu, necháme okapat a osušíme. Potom ji uvnitř i na povrchu osolíme a posypeme kmínem. Aby při pečení nevysychala, je dobré naříznout…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
PEČENÁ HUSA

PEČENÁ HUSA

Potřebné ingredience

1 ks husy (cca 2 kg) 30 g soli 2 g kmínu voda pekáč

Postup přípravy

1. Očištěnou a opláchnutou husu mírně osolíme na povrchu i uvnitř
2. Okmínujeme ji a vložíme do pekáče
3. Husu podlijeme trochou vody a zaklopenou upečeme, při teplotě…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Svíčková z daňka

Svíčková z daňka

Potřebné ingredience

dančí maso špek cibule kořneová zelenina halali máslo tymián, celý pepř, nové koření, sůl, koření divočina, bobkový list smetana hl. mouka citron cukr

Postup přípravy

Maso prošpikujeme, na máslo dáme cibuli na půlkolečka, na to kořenovou zeleninu, cukr, citron, opečeme maso ze všech stran, přidáme koření, trochu halali, podlijeme a dáme péct do…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
JEHNĚČÍ MŮJ VLASTNÍ RECEPTÍK!!!!!!+ bramborové knedle a zelí

JEHNĚČÍ MŮJ VLASTNÍ RECEPTÍK!!!!!!+ bramborové knedle…

Potřebné ingredience

Jehněčí kýtu,plec,krk(nebo můžete nahradit zvěřinou,králíkem,nebo vepřovím),citron,sůl,rozmarýn,med,vařicí voda,česnek,hladká mouka Na bram .knedle:Vařené brambory,sůl,hrubá mouka,dětská krupička,máslo,vejce Na zelí: zelí,cibule,vař brambor,hladká mouka, kmín,cukr,sůl,ocet

Postup přípravy

1/Jehněčí nakládám 3 dny do předu a to jednoduše.
1/1 celou hlavičku česneku rozříznu vejpůl a dám do pekáče,přidám maso které osolím,přidám lžíci medu,vymačkám celej citron a…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Guláš z jelena

Guláš z jelena

Potřebné ingredience

máslo,cibuli,anglická,sůl,směs na divočinu,kmín,samozřejmě maso

Postup přípravy

Na másle jsem osmahla cibuli s angl.,přidala osolené okořeněné maso,kmín, opekla a podlila vodou.Ke konci jsem dala drobet kečupu,zahustila a povařila.

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
@ Babicovy dobroty @ Roláda z mladého divočáka plněná houbovou omeletou @

@ Babicovy dobroty @ Roláda z mladého divočáka plněná…

Potřebné ingredience

Marináda: 3 dcl olivového oleje 1 mrkev 5 stroužků česneku 5 ks bobkového listu 10 kuliček nového koření 10 kuliček celého pepře Příprava masa: 750 g kýty z divočáka 10 plátků slaniny 10 dkg špeku 30 dkg nakrájených hub 2 dcl bílého vína 1 lžíce hořčice 1 lžíce sádla 2 cibule sůl pepř Omeleta: 1 lžíce hrášku 10 dkg nakrájených hub 1 lžíce nakrájené červené papriky 1 lžíce sádla 1 červená cibule 2 vejce hrst petrželky

Postup přípravy

Dva dny předem naložíme kýtu do olivového oleje s mrkví, česnekem, bobkovým listem, novým kořením a celým pepřem. Z kýty utvoříme plát, naklepeme, osolíme, opepříme, pomažeme…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
SKOPOVÉ NA ČESNEKU

SKOPOVÉ NA ČESNEKU

Potřebné ingredience

Skopoví, 2 poličky česneku ,olej ,koření na zvěřinu,2 skleničky ervené víno

Postup přípravy

Skopoví opláchneme ve studené vodě,dáme na pekáč s olejem okořeníme a rozmačkáme 2 paličky česneku podlijeme vínem a dáme péct na 2,5 hodiny.Nakonec dávám máslo.



Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Kančí guláš na česneku

Kančí guláš na česneku

Potřebné ingredience

Kančí maso....spodní kýta,cibule,3 velké stroužky česneku,sůl,pepř,gulášové koření,pálivá paprika,divoké koření,rozmarýn,vinný ocet,hladká mouka,mléko

Postup přípravy

Kančí maso nakrájíme na kostičky.Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli,krátce opečeme,přídáme nakrájené maso,osolíme,opepříme,posypeme gulášovým koření,pálivou paprikou,divokým…

Zobrazit více...

Kategorie