Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Zvěřina

Přidat recept
ZVĚŘINA
kančí ragů

kančí ragů

Potřebné ingredience

kančí kýta či plec, slanina, mrkev s celerm-klasika mražený pytlík, 4 cherry rajčátka, 2 stroužky česneku, cibule, 5-6 žampionů,2dc červeného vína, trocha kečupu, příloha těstoviny

Postup přípravy

maso odblaníme a nakrájíme na kostičky, osolíme opepříme, + lžička koření gril koření a zvěřiny, zamícháme, zprudka orestujeme, přidáme slaninku na kostičky, orestujeme poté…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Kančí gulášek

Kančí gulášek

Potřebné ingredience

kančí maso (plecko nebo krk), 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, trochu sádla, sladká paprika, sůl, kmín, majoránka, hladká mouka, vývar na podlití.

Postup přípravy

Maso nakrájíme nakostičky. Oloupanou cibuli nakrájíme najemno a dáme osmahnout na rozpuštěné sádlo ( já dělám cibulku pěkně tmavou- těsně před spálením :-)), omáčka má pak pěknou…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Jehněčí...

Jehněčí...

Potřebné ingredience

Jehněčí, anglická slanina, cibule, česnek, růžičková kapusta, houby, kurky chleba, sůl, provensálské koření, kousek másla.

Postup přípravy

Dospod pekáčku dáme anglickou,cibuli na plátky,česnek na plátky,několik hlaviček růž.kapusty,houby a několik kousků chlebových kurek,na to položíme očištěné,nasolené maso a…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Kančí řízky na smetaně

Kančí řízky na smetaně

Potřebné ingredience

řízky z kančí kýty, 2 velké mrkve, 2 petržele, kousek celeru, 2 cibule, kousek másla, kelímek smetany, 2 lžičky plnotučné hořčice,2 lžičky cukru, 2-3 lžíce hladké mouky,citronová šťáva, 2 lžičky octa, 3 bobkové listy, 8 zrnek pepře, 5 zrnek nového koření, špetka tymiánu, sůl, vývar na podlití

Postup přípravy

Plátky masa osolíme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nasekáme na jemno. V pekáčku rozehřejeme máslo, přidáme zeleninu a cibuli a osamhneme do zlatova. K zele…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Kančí nebo jehněcí přední noha nadívaná česnekem.

Kančí nebo jehněcí přední noha nadívaná česnekem.

Potřebné ingredience

Celá přední noha s kostí z kance nebo jehněte, velké množství stroužků česneku, koření na divočinu-není problém koupit,sůl, sádlo, černé pivo.

Postup přípravy

Do masa vpichuji uzkým nožem otvory do kterých dávám celé stroužky česneku co nejhloub, aby byly schované v mase!!! Pročesnekuji co nejhojněji. Nohu po všech stranách osolím a…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Zbojnické špízy z kance

Zbojnické špízy z kance

Potřebné ingredience

0,5 kg kančích panenek,1-2 klobásky, cibule, angl.slanina, cherry rajčátka, žampiony

Postup přípravy

Maso si odblaníme a den předem naložíme, já použila zvěřinové koření, sůl a citronový pepř-maso se nemusí tolik solit, jinak by šel i barevný pepř.Důležité u zvěřiny je nakořenění…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
SRNČÍ MASO ALÁ SVÍČKOVÁ

SRNČÍ MASO ALÁ SVÍČKOVÁ

Potřebné ingredience

SRNČÍ MASO, CIBULE, MRKEV, PETRŽEL, CELER, SMETANA, TUK, ŠÍPKOVÁ ZAVAŘENINA, JÍŠKA NA ZAHUŠTĚNÍ. KOŘENÍ - PEPŘ CELÝ, JALOVEC CELÝ, NOVÉ KOŘENÍ CELÉ, BOBKOVÝ LIST, TYMIÁN, SŮL. NA OZDOBENÍ - ŠLEHAČKA A BRUSINKOVÝ KOMPOT.

Postup přípravy

DEN PŘEDEM SI NALOŽÍM MASO, SVAŘÍM VODU CCA 500 ML, 5 LŽIC OCTA, 5 BOBKOVÝCH LISTŮ, 5 JALOVCŮ, 5 PEPŘE, 5 NOVÉ KOŘENÍ, DO VYCHLADLÉHO NÁLEVU PŘIDÁM MRKEV, PETRŽEL, CELER, CIBULI A…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
SRNČÍ NA VÍNĚ

SRNČÍ NA VÍNĚ

Potřebné ingredience

NEVÁŽÍM, VŠE JE SPÍŠE OD OKA. 500 G MASA, 0,5 L ČERVENÉHO VÍNA, DVĚ VĚTŠÍ CIBULE, SŮL, KOŘENÍ DIVOČINA, TUK, RAJSKÝ PROTLAK, JÍŠKA NA ZAHUŠTĚNÍ, BRAMBORY.

Postup přípravy

DEN PŘEDEM SI MASO "NALOŽÍM" - NAKRÁJENÉ NEJLÉPE NA KOSTIČKY, POSYPU KOŘENÍM DIVOČINA A ZAKÁPNU TROCHOU OLEJE. NECHÁM ULEŽET PŘES NOC. NA TUKU SI OSMAŽÍM DOZLATOVA CIBULI, DÁVÁM…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
§*§*§ Jehněčí roláda na pivě se sýrem §*§*§

§*§*§ Jehněčí roláda na pivě se sýrem §*§*§

Potřebné ingredience

* 600 g jehněčího masa * 100 g strouhaného parmazánu * 200 g anglické slaniny * 500 ml piva * česnek * tmavá instantní jíška * máslo * sůl * pepř * tymián * rozmarýn * šalvěj

Postup přípravy

Plát jehněčího masa posolíme a opepříme. Z prolisovaného česneku, sekaných bylinek, oleje a soli umícháme směs, kterou vetřeme do masa a navrch poklademe anglickou slaninu. Maso…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Kančí medailonky se švestkovou omáčkou a bramborovými kroketami

Kančí medailonky se švestkovou omáčkou a bramborovými…

Potřebné ingredience

Kančí kýta,koření na zvěřinu, olej. Rajčatový protlat, švestky,uvařené brambory, sůl, 2 vejce, pol.mouka.

Postup přípravy

Medailonky. Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, posypeme kořením a zalijeme olejem. necháme na druhý den odležet.

Švestková omáčka. Dáme vařit rajčatový protlak, švestky a…

Zobrazit více...

Kategorie