Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety s lusky

Kotlety s lusky

Potřebné ingredience

4 kotlety zelené lusky cibule 1ks rajčatový protlak česnek 3 stroužky niva 150 g pepř cukr mouka olej (tuk)

Postup přípravy

* kotlety omyjeme, naklepeme, mírně opepříme, prolijeme olejem a necháme na pár hodin naložené v chladničce
* rozpálíme na pánvi olej, kotlety osolíme, mírně poprášíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Nadívané zapečené kotlety s peřinkou

Nadívané zapečené kotlety s peřinkou

Potřebné ingredience

4 kotlety, 1 lžíce olivového oleje sůl, pepř, směs koření dle chuti (já použila směs Česnekové kotlety od Antonína), nádivka: 1 lžíce olivového oleje, 1 velká cibule, hrst mražené kukuřice, 50 g anglické slaniny, 2 vejce, sůl, směs koření Česnekové kotlety, peřinka: 2 vejce, 4 plátky šunky, 100 g sýra cihla, zelená petrželka nebo sušené zelené bylinky (Antonínovy bylinky).

Postup přípravy

* Kotlety naklepeme, na okrajích asi 3x nařízneme, aby se nekroutily, osolíme je a okořeníme směsí koření.
* Na pánev vlijeme lžíci olivového oleje a kotlety rychle…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
MASO DVOU BAREV

MASO DVOU BAREV

Potřebné ingredience

250 g vepřové kýty
250 g kuřecích prsou
2 vejce
50 g škrobové moučky
sůl
vegeta
mletý zázvor ,kari
sladká paprika
česnek
cukr
olej
sterilovaná červená kapie,sojovka,b. víno

Postup přípravy

Vepřové i kuřecí maso nakrájíme na větší nudličky. Vepřové naložíme do směsi z vajec, škrobové moučky, zázvoru, papriky, soli a vegety, kuřecí maso naložíme stejně, jen s jiným…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK

ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK

Potřebné ingredience

bůček ,česnek ,cibule,slanina,, kysané zelí ,sůl ,pepř,cukr ,olej ,hl.mouka

Postup přípravy

Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, hodně naklepeme, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí. Na pánvičce osmahneme nakrájenou slaninu, zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PLNĚNÁ JEHLA

PLNĚNÁ JEHLA

Potřebné ingredience

KUŘ.PRSA ,VEPŘ.PANENKA,STROUHANÝ EIDAM,ŠUNKA,KAPIE,ŽAMPIONY,POREK
CIBULE , ANGL. SLANINKU

Postup přípravy

100G PRSOU ROZDĚLÍM NA 2 ČÁSTI ,NAKLEPU ,OSOLÍM ,OPEPŘÍM ,SMÍCHÁM ,STROUHANÝ SÝR A OSTATNÍ PŘÍSADY BEZ CIBULE ,VŠE NA MALÉ KOUSKY NAKRÁJENÉ
NAPLNIM TÍM PLÁTKY A ZAVINU JAKO…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pečené koleno na černém pivě

Pečené koleno na černém pivě

Potřebné ingredience

černé pivo , vepř .koleno ,česnek ,cibule ,sůl

Postup přípravy

koleno omyjeme ,opálíme příp.chlupy ,lehce nařízneme ke kosti ,aby se lépe propeklo
nakrájíme asi 2-3 cibule podle velikosti a česnek na kostičky ,posypeme tím koleno , můžeme…

Zobrazit více...

Kategorie