Zobrazit přihlášovací formulář
DĚTSKÉ SPECIALITY
Zapečené těstoviny nejen pro batolata

Zapečené těstoviny nejen pro batolata

Potřebné ingredience

kuřecí(případně telecí či králičí) maso,kousek květáku,kousek cukety,pár koleček pórku,3 hrstě těstovin,1 vejce,trochu mléka a 2 lístečky bazalky

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na malinkaté kousíčky(aby bylo brzy vařené) a dáme vařit do hrnce s vodou.Cuketu,pórek a květák nakrájíme na malé kousky a dáme vařit k masu.Těstoviny uvaříme…

Zobrazit více...
DĚTSKÉ SPECIALITY
Jablečný puding

Jablečný puding

Potřebné ingredience

3 větší jablka,pudink s vanilkovou příchutí(lupuji v DM od Allnarury-je s pravou vanilkou,bez barviv a esence) a asi 1 dcl vody

Postup přípravy

Jablka oloupeme,zbavíme jádřince a nakrájíme na malé kostičky.Dáme je do hrnce,zalijeme 0,5 dcl vody a necháme je chvilku poddusit.Ve zbylé vodě rozmícháme asi 3 třetinu…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Protýkané vepřové

Protýkané vepřové

Potřebné ingredience

vepřové maso(kýta nebo nejlepší je plecko),mletá paprika jak sladká tak pálivá,cibule,šlehačka,párky či klobásky-důležité je aby se moc nerozvařili,špetka šafránu(nemusí být),hladká mouka(jen na zavářku),sůl a kostka masoxu

Postup přípravy

Tak nejrve si párkem prošpikujeme masíko a pak si smícháme mleté papriky-já dávam 2 lžičky pálivé a 4 lžičky sladké,a masíčko v paprice celé obalíme.Mezitím si osmažíme cibulku a…

Zobrazit více...

Kategorie