Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Číselný dort

Číselný dort

Potřebné ingredience

Linecké těsto světlé a tmavé, krém mascarpone se šlehačkou a pařížskou šlehačkou, ovoce, květiny...čokoládové ozdoby.

Postup přípravy

Podle šablony vykrojit každé číslo 2x, rovnou špičkou nastříkat na spodní patro pusinky krému, opatrně přesunout vrchní patro, znovu krém a ozdobit.

Zobrazit více...
DORTY
Zavřená kniha

Zavřená kniha

Potřebné ingredience

obvyklé

Postup přípravy

obvyklý

Zobrazit více...
DORTY
Pro princeznu

Pro princeznu

Potřebné ingredience

Obvyklé

Postup přípravy

obvyklý

Zobrazit více...
DORTY
Narozeninový dort  k 70

Narozeninový dort k 70

Potřebné ingredience

Spodní patro - mramorovaný korpus, čokoládový krém, náplň z třešní, vrchní patro ořechovo-kávový korpus, krém Alžírská káva, banány. Potah pravý marcipán, ozdoby smartflex.

Postup přípravy

obvyklý

Zobrazit více...
DORTY
Sumec - pro rybáře k 70

Sumec - pro rybáře k 70

Potřebné ingredience

světlý korpus, višňový džem, krém Alžírská káva, potah marcipán, Váha 3,2 kg

Postup přípravy

obvyklý

Zobrazit více...
DORTY
Krteček

Krteček

Potřebné ingredience

mramorovaný korpus, vanilkový krém s bílou čokoládou, citrusový džem, mandrinky. Potah a ozdoby kombinace pravý a mléčný marcipán.

Postup přípravy

Obvyklý

Zobrazit více...
DORTY
K narozeninám - s jedlou fotografií

K narozeninám - s jedlou fotografií

Potřebné ingredience

Spodní patro - mramorovaný korpus, čokoládový krém, černorybízový džem, banány, vrchní patro čokoládový korpus, jahodový krém. Potah pravý marcipán. Jedlá fotografie.

Postup přípravy

obvyklý

Zobrazit více...
DORTY
Star wars

Star wars

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus, jahodový džem, jahodový krém, potah a ozdoby z mléčného marcipánu.

Postup přípravy

obvyklý

Zobrazit více...
DORTY
Svatební, k rubínové svatbě a k narozeninám

Svatební, k rubínové svatbě a k narozeninám

Potřebné ingredience

Svatební - spodní patro mramorovaný korpus, čokoládový krém, višňový džem, broskve; prostřední patro: ořechovo-kávový korpus, krém alžírská káva, meruňkový džem, banány vrchní patro: čokoládový korpus, jahodový krém. Váha 7,2 kg. K rubínové svatbě: mramorový korpous, kokosový krém, višně. Jedlá fotografie. Váha 2,45 kg. K narozeninám: Ořechovo-kávový korpus, krém alžírská káva, banány. Váha 2,30 kg. Potah: pravý marcipán, ozdoby pravý marcipán v kombinaci se SV. na svatebním ještě umělohmotné perličky na vlasci.

Postup přípravy

Obvyklý

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Broskvičky

Broskvičky

Potřebné ingredience

850-1000 g hl. mouky 4 vejce 400 g moučkového cukru , 200 ml oleje, 250 ml bílého jogurtu,1 lžička amonia 1/2 lžičky jedlé sody. náplň: 250 g másla, 600 ml mléka, 2 vanilkové pudinky (v orig. receptu Zlaté klasy), 2 vanilkové cukry, 2 lžíce moučkového cukru, 1/2 lžičky broskvového (meruňkového) aroma dále: plechovka broskvového kompotu, žlutá a růžová potravinářská barva, cukr krupice, marcipánové lístky a stopky.

Postup přípravy

Do mísy dáme 850 g mouky, přidáme všechno ostatní a promícháme. Vysypeme na vál a rukama vypracujeme hladké těsto. Podle potřeby podsypáváme zbylou moukou. Těsto necháme hodinu…

Zobrazit více...

Kategorie