RECEPTY

NÁZEV
prohledat zároveň postup a přísady      vyhledání dle čísla receptu
VŠECHNY TYPY RECEPTŮ | RECEPTY S POSTUPY | RECEPTY PRO INSPIRACI
VŠECHNY RECEPTY
DĚTSKÉ SPECIALITY
POLÉVKY
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
HOVĚZÍ MASO
VEPŘOVÉ MASO
MLETÉ MASO
RYBY A DARY MOŘE
ZVĚŘINA
BEZMASÁ JÍDLA
SALÁTY, ZÁLIVKY
RÝŽE A TĚSTOVINY
PIZZY, CHLEBY
SLADKÁ JÍDLA
MOUČNÍKY, POHÁRY
CUKROVÍ
OVOCE
ZAVAŘENINY
CHUŤOVKY
POMAZÁNKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČÍ MASO
BEZLEPKOVÁ DIETA
LUŠTĚNINY
HOUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÁ JÍDLA
DOMÁCÍ MEDICÍNA
DIETY
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
DOMÁCÍ PEKÁRNY
GRILOVÁNÍ
DORTY
CO DŮM DAL
DIA RECEPTY
PARNÍ HRNEC
POMALÝ HRNEC
Celkem: 1 (zobrazuje se 1-1)

Vybrané nabídky z našeho Mimibazaru

MOUČNÍKY, POHÁRY

jablkové šátečky z jogurtového těsta



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

jablkové šátečky z jogurtového těsta 440 g hl. mouky (nebo 400 pol.) 1 malý bílý jogurt 250 g hery šp. soli

POSTUP PŘÍPRAVY

- vypracujeme těsto, necháme půl hodiny odpočinout v lednici, poté vyválíme, rozkrájíme a naplníme, pečeme na 200 st asi 25-30 min (do barvy), po upečení buď obalíme v cukru nebo hodně zacukrujeme
- těsto používám i na štrůdl (ten na vrchu před pečením párkrát propíchám vidličkou)
- já plnila svařenými jablky s hruškami, cukrem, hřebíčkem a skořicí, poté na hrubo rozšťouchanými a zahuštěnými trochou solamylu

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

KOMENTÁŘE (1) poslední: 25.9.2012, 20:28 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
Celkem: 1 (zobrazuje se 1-1)
© 2004-2021 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt