Zobrazit přihlášovací formulář
ZAVAŘENINY
Zavařování zelenin.přesnídávek pro děti

Zavařování zelenin.přesnídávek pro děti

Potřebné ingredience

rady a zkušenosti za které děkuji

Postup přípravy

Chtěla bych si zavařit pár zeleninových přesnídávek..brambory,mrkev,brokolice,květák..sem tam rýži..aby jídlo pro nejmladšího člena rodiny bylo vždy po ruce..
Poradte jak…

Zobrazit více...
DORTY
Pavouk-inspirace z MMB

Pavouk-inspirace z MMB

Potřebné ingredience

Díky všem na MMB!! Teoreticky bych se vrhla i na svatební dorty,jak mám nastudováno, ale tohle dílko mi dalo zabrat až až..takže s těma svatbama ještě počkám. o))

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
DORTY
Dort PAVOUK

Dort PAVOUK

Potřebné ingredience

Prosííím všechny maminky,které měly tu trpělivost a z lásky ke svým ratolestem,se pustily do dortíku s motivem Pavouka..můžete zde uveřejnit své odkazy na Vaše fotečky..ráda bych se poučila,inspirovala a také navnadila,abych dostala tu správnou chut a ten správný elán..pustit se do díla..Děkuji všem jménem svým i jménem mého synka,který se těší na to,co mu maminka vytvoří..no to se bude divit. o))

Postup přípravy

..hodněěě trpělivosti a láska k pavoukůůům..a samozřejmě i k dětem

Zobrazit více...
OVOCE
Jak usušit jablíčka na dekorat.účely (křížaly)

Jak usušit jablíčka na dekorat.účely (křížaly)

Potřebné ingredience

???

Postup přípravy

Vánoce se blíží,včera jsem si zakoupila na stromek slaměné ozdoby,ráda bych přihodila občas i nějakou křížalu -o)) také dávám sušená jablíčka i pomeranče na adventní věnce, jako…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Dalmátské čufty

Dalmátské čufty

Potřebné ingredience

mleté maso,koření na sekanou,storuhanka,cibule,papriky,rajčata,rajč.protlak /kečup/,houby /nemusí/,olej

Postup přípravy

Mleté maso ochutíme jako na sekanau,takže fantazii se meze nekladou..zahustíme strouhankou a uděláme si větší kuličky,nebo-li koule..Dáme je na lehce vymaštěný plech a šup do…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Topinka Arnošta z Pardubic

Topinka Arnošta z Pardubic

Potřebné ingredience

chléb, vajíčko, játrová paštika, olej, sůl, pepř, hořčice,kečup, na ozdobu zelenina (cibule, rajče, paprika)

Postup přípravy

Chléb nakrájíme na plátky (celé, ne půlky) v chlebu vyřízneme střed, na který namažeme játrovou paštiku v silné vrstvě. Okraj - kůrku opečeme na oleji, z jedné strany, otočíme a…

Zobrazit více...

Kategorie