Zobrazit přihlášovací formulář
ZVĚŘINA
Když nevíte, co z kančího:-)

Když nevíte, co z kančího:-)

Potřebné ingredience

Plecko, kýta, žebra

Postup přípravy

Pokud máte kančí (plecko, kýtu) a nevíte co z ní, nechce se Vám experimentovat a třeba se bojíte, že se Vám to nepovede, udělejte ze zvěřiny to, co děláte z jiného masa - guláš,…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Kančí biftečky

Kančí biftečky

Potřebné ingredience

Kančí kýtu (případně kdo má pravou svíčkovou), pepř, grilovací koření, trošku másla, olej

Postup přípravy

Kýtu nakrájíme na plátky, nenaklepáváme - pouze pěstí trochu umačkáme, opepříme, můžeme přidat i trochu grilovacího koření, NESOLÍME (jinak maso ztvrdne)!, poté biftečky vložíme…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Jednoduchý hrníčkový moučník s jakýmkoliv ovocem

Jednoduchý hrníčkový moučník s jakýmkoliv ovocem

Potřebné ingredience

2 hrnky polorubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, půlku másla (125g), 3/4 kypřícího prášku, 2 vejce, necelý hrnek mléka, tuk a mouka na plech, jakékoliv ovoce

Postup přípravy

Z mouky, cukru a másla rukou vytvoříme žmolenku, z tohoto množství odebereme 1-2 hrnky na koečné posypání. Do zbylé žmolenky přidáme prášek do pečiva, vejce a mléko a ušleháme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
ROHLÍKOVÉ KNEDLÍKY (nejen) pro dětičky!

ROHLÍKOVÉ KNEDLÍKY (nejen) pro dětičky!

Potřebné ingredience

5 straších rohlíků, do1/4litru mléko s celým vejcem, špetka soli, hrubá mouka na obalení

Postup přípravy

Rohlíky nakrájíme na kostičky, mléko s vajíčkem a se špetkou soli rozmícháme, přelijeme přes rohlíky a necháme chvilku vsáknout. Poté rukama pořádně "uhňácáme" a mokrýma rukama…

Zobrazit více...

Kategorie