Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

2x Šmoulové

Nové zboží k prodeji

Šmoulové: Zapomenutá vesnice
Malí modří Šmoulové jsou roztomilí a hodní obyvatelé lesa, které se neustále snaží najít zlý čaroděj Gargamel. Film Zapomenutá vesnice vypráví příběh o tom, jak Šmoulinka najde tajuplnou mapu a vydá se podle ní hledat zapomenutou vesnici společně s Koumákem, Nešikou a Silákem. Cesta je zavede do Zakázaného lesa, kde žije spousta kouzelných stvoření. Podaří se malým poutníkům najít vesnici dřív než Gargamelovi?

ŠMOULOVÉ 2
pokračování rodinné komedie Šmoulové vytvoří zlý čaroděj Gargamel pár nezbedných stvoření podobných Šmoulům tzv. Neplechy a doufá, že s jejich pomocí získá všemocnou kouzelnou šmoulí esenci.

Jenže brzy zjistí, že jen skutečný Šmoula mu může dát, co potřebuje, a že jen Šmoulinka zná tajné kouzlo, kterým se Neplechové promění ve skutečné Šmouly. A tak se Gargamel rozhodne unést Šmoulinku do Paříže, kde si získal obdiv široké veřejnosti jako nejmocnější čaroděj světa.
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 79; ČP balík na poštu 139; ČP balík do ruky 159; ČP balíkovna 79; Balíkovna na adresu 119; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 119; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 198