Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

... praktická šikovná židlička, hodí se jako další místo k sezení u jídelního stolu. Když hosté odejdou domů, můžete je naskládat na sebe, abyste ušetřili místo. Ohýbané dřevěné nohy a trojúhelníkový sedák přinášejí svěží nový vzhled tohoto oblíbeného kusu nábytku, který je vám k dispozici, kdekoli je potřeba. Sedák ve tvaru V poskytuje bezpečnější sezení. Perfektní všude tam, kde potřebujete další místo k sezení, například na chodbě při nazouvání bot nebo v ložnici, zatímco si oblékáte ponožky. Okolo stolu nebo kdekoli ve Vaší domácnosti si můžete vytvořit sedací zónu díky těmto stoličkám. Stolička je vyrobená z břízy, která jí poskytuje jedinečný vzhled a odolný povrch. Stolička vám vydrží po mnoho let a s každým rokem bude navíc mnohem krásnější. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
..................................................

BARVY NA VÝBĚR: přírodní, modrá (informace o dostupnosti na dotaz)
..................................................

Užitečné informace:
Tato stolička byla testována pro domácí použití a a splňuje požadavky na odolnost a bezpečnost stanovených v následujících normách: EN 12520 a EN 1022.
..................................................

Návod na údržbu:
Otírejte jemným mýdlovým roztokem. Osušte čistou textílií. Pokud to je potřeba, dotáhněte šrouby, aby byl výrobek stále kvalitní. Pro zvýšení stability šrouby utáhněte dva týdny po montáži a znovu, kdykoli je to potřeba.
..................................................

Materiál:
březová překližka, březová dýha, barva
..................................................
▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Rozměry: Testováno pro: 100 kg. Šířka: 42 cm. Hloubka: 48 cm. Výška: 45 cm. Šířka sedáku: 34 cm. Hloubka sedáku: 35 cm.
  • Velikost: L
  • Poštovné a balné: Individuální doprava 89; Kč
  • Již odpověděli 3 zájemci
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 439
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*