Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Středně silné termoizolační ponožky Heat Holders v tmavěmodrém provedení s krásně sladěnými srdíčky. Tyto ponožky poskytují termoizolační ochranu a pohodlí chodidla i v tenší -medium síle úpletu, čímž jsou vhodné i do běžné obuvi.

TOG RATING "1,6" - hodnocení tepelného odporu textílií, známý jako izolační odpor.Čím je hodnota TOG vyšší, tím je vyšší hřejivost. Testované podle britského standardu BS4745. Pro zajímavost, standartní termoponožky mají toto hodnocení kolem úrovně 0,95, klasické vycházkové ponožky potom 0,33.

Špičková tepelně izolační příze vyvinutá v Japonsku poskytuje podkolenkám Heat Holders perfektní tepelnou izolaci, výborně odvádí vlhkost a je velmi příjemná při kontaktu s pokožkou.

Větší zachytávání tepla je zajištěno středně dlouhou smyčkou v úpletu, která tak zadržuje více tepla přímo u pokožky.

Při pletení ponožky je použit tzv. kartáčovací proces, který maximalizuje množství teplého vzduchu uvnitř každé ponožky pro bezkonkurenční tepelnou pohodu a pohodlí během celého dne.

Materiálové složení: 93% akryl, 6% polyester, 1% elastan


Velikost: 37-42 EUR (24-28 cm)
  • Velikost: 40
  • Značka: HEAT HOLDERS
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 78; ČP balík na poštu 99; ČP balík do ruky 119; ČP balíkovna 65; Osobně 0; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 85; Kč
  • Již odpověděli 3 zájemci
cena: 229

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*