Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Nabízím tento reprezentativní překrásný originální huňatý teploučký pletený kabátek- sako -svetr -blejzr od Desigual :-) 100% originál - STYLE 07J2115. Moje oblíbená značka. Hned tak v takovém někoho nepotkáte, je to naprostá lahůdka :-) Dnes už nejspíš neseženete. Velmi slušivý, vypasovaný střih s výraznými rukávy a límcem. Zapínání ve vojenském stylu na 3 knoflíky do oušek.
Nádherná a se vším lehce kombinovatelná barvička - šedobílý melírek, hlavní knoflíky jsou šedo-stříbřitopatinované, ozdobné knoflíky na rukávech pak jedny černo-stříbřito-patinované a druhé pak černobílé. Lemovací páska na límci a při zapínání je černá, původně byla potažená koženkou, kterou jsem pečlivě odstranila, takže se dá kabátek prát na velmi šetrný program pro vlnu i v pračce :-) Kabátek jsem nosila k šatům i k riflím, je elegantní, šik a naprosto vyjímečný!!! Hodně jsem ale přibrala a je už na mě moc krátký, už upřednostňuju delší modely, proto prodávám, jinak bych nedala za nic na světě :-) Byl to můj miláček :-)

Materiál špičkové kvality: heboučká a na dotek i na nošení velmi příjemná pletenina je 100% akryl, podšívka je ze 100% bavlny typu plátýnko.

Vel. S plně odpovídá kabátům v této velikosti, řadím jako svetr do M, vhodný je pro S+M ale i L, já nosila při M a krátce nyní při L, ale už se na něj při svých nabraných kilech necítím. Délka cca 52-54 cm. Pružné míry měřím vždy v klidu až v nenásilném napnutí. Průramky 47-53 cm, pas cca 40-46 cm (měřeno v úrovni spodní knoflíkové paspulky), šířka dole 43-48 cm. Délka rukávu od krku 76 cm, vnitřní rukáv 55 cm. Šířka rukávu přes biceps 16-20cm, šířka rukávu v tom "pážecím" přechodu z hrubého na tenký rukáv je 15-19 cm max.

Stav velmi pěkný, nošený i praný šetrně, hýčkaný. PC vysoká!
  • Velikost: M
  • Značka: DESIGUAL
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 99; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 2 700

* Takto označená pole jsou povinná
*