Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Hromádka ručního tvoření - bavlnky - nové i zbytky,kordonetky na háčkování,velká špulka hrubé pevné nitě na ruční šití ( jen umazané z přepravy),malé klubko hodně hrubé vlny...3 x bavlněné ubrusy s vytištěnou předlouhou - křížkové vyšívání...Rozměry - vánoční - 82 x 80cm,jen kousek - v rožku - načnutý,pak květovaný - 82 x 80cm - taky je kousek načnutý,pak velikonoční 80 x 80 - taky kousek započatý,je i s bavlnakama a v krabici - v původním balení,pak květovaný 80 x 80cm ,kousek načlý, a rovněž je v původním balení - krabice a bavlnky k tomu...Dále pak galery obrázek k vyšití - 18 x 18cm - kompletní,nový,v sadě je i rámeček ...Cena je za vše co je uvedeno a vidíte na fotu - NEDĚLÍM !!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VŠE CO PRODÁVÁM JE POUZE Z ANGLIE NEBO BELGIE-SORTIMENT NOVÉ A KRÁTCE NOŠENÉ....DÁVÁM DŮRAZ NA KVALITU I NA ÚKOR VYŠŠÍ NÁKUPNÍ CENY!!.....ŽÁDNÉ MÉ ZBOŽÍ NEPOCHÁZÍ Z LISŮ!!!...
&&&&&&&&&&&&&&&&&
PO ZÁVAZNÉ REZERVACI OBDRŽÍTE EMAIL S POTVRZENOU OBJEDNÁVKOU.OBYČEJNĚ NEZASÍLÁM !!!... POŠTOVNÉ JE JEDNOTNÉ - VŽDY 60KČ - JINÉ POŠTOVNÉ NEŽÁDEJTE,OD ODESLÁNÍ POTŘEBUJI DOKLAD !!!...CENY I POŠTOVNÉ JSOU PEVNÉ-RESPEKTUJTE TO PROSÍM...
KONCOVÉ OZNAČENÍ V TITULKU SLOUŽÍ POUZE PRO MOU OSOBNÍ EVIDENCI
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Značka: DOVOZ ANGLIE
  • Již odpověděl jeden zájemce
cena: 290